Restaurant Traditional Romanesc

Decorul plin de culoare, ambianta plina de farmec dar si mesele savuroase sunt tot atatea motive pentru a poposi la restaurantul La Crama.

La Crama

Cina Savuroasa

Avem mare grija ca produsele noastre sa fie de cea mai buna calitate si sanatoase pentru dvs.

Specific Romanesc

Mancarea, bautura, decoratiunile si muzica respecta traditiile romanesti, te simti ca acasa!

Organizare Evenimente

Restaurant La Crama este locația potrivită pentru organizarea unui eveniment important din viața dumneavoastră. La noi puteți găsi o ambianță placută, un local decorat în stil tradițional românesc, și o servire ireproșabilă.

Am găzduit cu succes multe evenimente importante din viața clienților noștri, precum: Cununie civilă, Petreceri Aniversare, Evenimente Corporate, Lansare de sedii și produse, Petreceri Private, Botezuri, Nunți, Team Building, Petreceri de crăciun, Tăiere de moț și multe altele.

Suntem dedicaţi gustului bun, aşa că orice provocare culinară aţi avea pentru noi, suntem decişi să o îndeplinim. Oricare ar fi exigenţele dumneavoastra, vă promitem servicii ireproşabile. Vă invităm să descoperiţi restaurantul nostru chiar la noi, unde vă vom ospăţa cum trebuie.

Restaurant La Crama vă pune la dispoziție oferte avantajoase, flexibilitate în adaptarea la orice solicitare a clienților.